polka dot


luni, 30 aprilie 2012

Experiment shabby

De mult timp asteptam eu un week-end cu mult soare si timp frumos! Si sa nu credeti ca nu am profitat din plin de astfel de zile, desi sambata seara eram franta de oboseala!
Va intrebati ce activitati am efectuat?? Am vopsit!!! Hi,hi,hi! Am vopsit in stilul shabby !
Am infrumusetat o superba caseta veche din lemn, la origine vopsita maro, pe care am imbracat-o in alb , i-am oferit efectul shabby la colturi, muchii si alte puncte esentiale, iar la final i-am adaugat o ghirlanda de flori. Nu cred ca o voi da spre vanzare, pentru este totusi primul obiect cu adevarat shabby pe care l-am realizat. In plus, nu este o simpla caseta de lemn sau placaj,cum se obisnuieste in zilele noastre. Este unul dintre putinele obiecte pe care le-a avut mama mea de la bunica ei.
Dar aceasta caseta nu a fost singura activitate a mea week-endul asta. Am mai vopsit un cuier vechi, un scaun si un viitor ceas de perete, ..care nu sunt inca finalizate, asa ca le voi prezenta intr-o postare viitoare.

Mai jos va arat cateva fotografii ale casetutei mele, pe care inca nu am decis in ce scop o voi folosi.







Noapte buna!

Un comentariu:

  1. Chiar imi place aceasta casetuta.Te apreciez ca ai curajul sa creezi si sa iesi din tiparele de a cumpara totul gata facut.astfel ai posibilitatea sa iti faci ceva exact pe gustul tau si sa ai si satisfactie apoi cand te uiti la lucrul respectiv.Cred ca e mult de munca,dar sunt de parere ca toti ar trebuii sa facem asta cateodata si sa iesim din rutina zilnica relaxandu.ne in timp ce facem ceva pentru noi.spor in continuare

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...