polka dot


miercuri, 18 iulie 2012

Penny's Vintage Home

Primul meu "follower" ! Sunt atat de incantata incat vreau sa-i dedic acest post doamnei Penny ,minunata titulara a unui blog absolut incantator Penny's Vintage Home. Am descoperit acest blog ieri, in timp ce cautam inspiratie shabby chic ,si chiar de la primul post citit m-am convins ca trebuie sa ma alatur urmaritorilor. Penny are atat de mult talent si atat de mult bun gust in coregrafiile pe care le creaza ca este greu sa nu adori maiestria ei. Casa ei este visul oricarei femei shabby chic. Arata ca extrasa din paginile celor mai renumite reviste de design interior.
Va voi arata cateva fotografii imprumutate din paginile blogului, nu inainte de a o felicita sincer pentru  pasiunea pentru frumos, pentru talentul si rabdarea cu care isi impodobeste casa.

My first "follower"! I'm so excited that I want to dedicate this post to Mrs. Penny, the lovely owner of an absolutely gorgeous blog Penny's Vintage Home. I discovered this blog yesterday, while I was looking for shabby chic inspiration, and from the very first post I was convinced to join the followers. Penny has so much talent and such a good taste for the displays that she creates , that is dificult not to  adore her skills. Her home is the dream of every shabby chic woman. It looks like being extracted from the pages of the most famous interior design magazines.
I'll show you some foto from the pages of her blog, not before I honestly congratulate her for the passion for beauty, for the talent and the patience with wich she adorns her home.




Am si eu o Biblie foarte veche, a apartinut bunicului meu care a dat-o tatalui meu care momentan o tine pentru mine :)

I have too a very old Bible, wich belonged to my granfather wich gaved to my father wich keeps it for me :)




Chiar ador aceasta masa!!! I really ador this table!!!


Multumesc frumos Penny si sper ca pentru tine este in regula ca am folosit un post dedicat tie!
Thank you very much Penny and hoppe that it's ok for you using a post dedicated to you !

duminică, 15 iulie 2012

O inima pentru fiecare!

Imi plac inimile si imi place sa creez inimi. Eu cred ca epicentrul romanticismului este inima in sine. Pentru ca ea inseamna in primul rand iubire. Si nu-i asa? Noi romanticele traim pentru iubire...
 Asadar inimi sa fie...(creatii personale)









Noapte buna!

joi, 5 iulie 2012

Spatiu de lucru

Am inceput sa strang teancuri de panze, cu flori, cu buline, in dungi, fanteziste si nu numai. Am atat de multe proiecte in cap ca nu stiu de unde sa incep. Apropo, ma bate gandul sa-mi iau o masina de cusut, a mea, proprie, dat fiind ca la mama ajung in vizita o data pe luna si atunci nu stiu ce sa cos mai intai...
Dar, revenind la stivele mele de tesaturi, am nevoie acuta de un mobilier. Ceva sa-mi permita sa depozitez panzele, eventual cu un plan de lucru. Ma gandeam la un tip de secretaire cu multe sertare, un plan de lucru si multe sertarase mici in care sa tin panglici, dantelute, nasturasi... Dar mi-ar placea sa am si un spatiu deschis in partea superiora, sa pot expune lucrarile mele finalizate. Si n-am nici spatiu mult la dispozitie unde as putea aseza un astfel de mobilier in casa!
Imi place chiar mult dulapul de mai jos, dar din pacate l-am gasit pe etsy si era la vanzare tocmai in USA :






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...